Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 1.271.962 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<

Abrazív mop Reflex moprendszerhez

Ár: 1.910 Ft+Áfa (Br. 2.426 Ft)
db  
Termékadatok
Cikkszám:
rs01
Rövid leírás:

Erősen szennyezet felületre, guminyomok és cipőtalpnyomok eltávolítására is. Fa burkolatra nem javasolt.

Termékleírás

Erősen szennyezett felületre, guminyomok és cipőtalpnyomok eltávolítására is. Fa burkolatra nem javasolt.

 

Reflex Systems

100 év hibáinak kijavítása

A sztenderd oldatfelhasználás a nyirkos feltörlés esetében durván 10 liter/100 m2.
Ez azt jelenti, hogy havonta egy négyzetméter padló feltörléséhez, ha minden nap csak egyszer töröljük és csak munkanaponként, akkor szükség van 2,1 liter oldatra.

Ezzel szemben a REFLEX-nél NEM KELL VÖDÖR ÉS NEM KELL PRÉS. Ahol a mop szerepét egy mikroszálas kendő (55 x 22 cm) játssza, és amit mindössze minimum 60 ml vagy maximum 200 ml csapvízzel kell átitatni és máris kész a tisztító rendszer.

Ezzel a rendszerrel 100 és 200 négyzetméter között lehet feltörölni, a szennyezettségtől függően egy moppal, de lényegesebben jobb minőségben, mint egy átlagos kétvödrös rendszerrel és lapos moppal. 

Mivel itt nem kell használnunk a prést, így rendkívül sok időt megtakaríthatunk.

A minőség kérdéskörei

Az 50 cm munkaszélességű, REFLEX nevű Finn impregnált törlőrendszer minőségi titka a mop fejben lévő speciális kétélű gumi élben és a mikroszálas padlókendőben van. A rendszer lényege, hogy a vékony gumi él hatalmas erővel szorítja le a mikroszálas kendőt és ez által a padlófeltörlésben eddig ismeretlen mértékű (hatalmas) mechanikus hatás jön létre, tehát azt mondhatjuk, hogy ez nem csak egyszerű sodrás, hanem már mechanikus diszpergálás. Ami azt jelenti, hogy a rendszer a mechanikus szennyeződéseket és a baktériumokat is eltávolítja.

A rendszer része a CleanEurope versenynek, és a verseny keretein belüli tapasztalatok szerint, a 700 m2/óra teljesítmény már most reálisnak látszik.

Forráshttp://www.takaritz.hu/ritz-tibor-blogja/100-ev-hibainak-kijavitasa/26831/?url=ritz-tibor-blogja/100-ev-hibainak-kijavitasa/26831/