Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 789.001 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<

Fej 50 cm

Ár: 5.705 Ft+Áfa (Br. 7.245 Ft)
db  
Termékadatok
Cikkszám:
rs03
Rövid leírás:
Termékleírás

Reflex Systems

100 év hibáinak kijavítása

A sztenderd oldatfelhasználás a nyirkos feltörlés esetében durván 10 liter/100 m2.
Ez azt jelenti, hogy havonta egy négyzetméter padló feltörléséhez, ha minden nap csak egyszer töröljük és csak munkanaponként, akkor szükség van 2,1 liter oldatra.

Ezzel szemben a REFLEX-nél NEM KELL VÖDÖR ÉS NEM KELL PRÉS. Ahol a mop szerepét egy mikroszálas kendő (55 x 22 cm) játssza, és amit mindössze minimum 60 ml vagy maximum 200 ml csapvízzel kell átitatni és máris kész a tisztító rendszer.

Ezzel a rendszerrel 100 és 200 négyzetméter között lehet feltörölni, a szennyezettségtől függően egy moppal, de lényegesebben jobb minőségben, mint egy átlagos kétvödrös rendszerrel és lapos moppal. 

Mivel itt nem kell használnunk a prést, így rendkívül sok időt megtakaríthatunk.

A minőség kérdéskörei

Az 50 cm munkaszélességű, REFLEX nevű Finn impregnált törlőrendszer minőségi titka a mop fejben lévő speciális kétélű gumi élben és a mikroszálas padlókendőben van. A rendszer lényege, hogy a vékony gumi él hatalmas erővel szorítja le a mikroszálas kendőt és ez által a padlófeltörlésben eddig ismeretlen mértékű (hatalmas) mechanikus hatás jön létre, tehát azt mondhatjuk, hogy ez nem csak egyszerű sodrás, hanem már mechanikus diszpergálás. Ami azt jelenti, hogy a rendszer a mechanikus szennyeződéseket és a baktériumokat is eltávolítja.

A rendszer része a CleanEurope versenynek, és a verseny keretein belüli tapasztalatok szerint, a 700 m2/óra teljesítmény már most reálisnak látszik.

Forráshttp://www.takaritz.hu/ritz-tibor-blogja/100-ev-hibainak-kijavitasa/26831/?url=ritz-tibor-blogja/100-ev-hibainak-kijavitasa/26831/